Welkom bij a.s.r.

Wij gebruiken technieken in de site die niet worden ondersteund door jouw browser. Wij ondersteunen wel alle laatste versies van Chrome, Safari, Firefox en Internet Explorer.

Home Blog a.s.r. Foundation on air

a.s.r. Foundation on air

Op maandag 18 december was Marijke Troost, hoofd van a.s.r. foundation, te gast bij Glenn van der Burg in People Power op New Business Radio. Ze vertelt vol trots over het werk van a.s.r. foundation.

Marijke Troost on air

De foundation heeft als doel de financiële zelfredzaamheid van mensen te vergroten. Met haar team moedigt ze a.s.r.-collega’s aan de handen uit de mouwen te steken of hun kennis en expertise in te zetten. Door ‘helpen door te doen’. Zo hebben ze al aan veel succesvolle projecten bijgedragen: MoneyWays, LEF, Week van het Geld, Nationaal voorleesontbijt en de VoorleesExpress. Matthijs den Otter van Diversion was ook in de uitzending en vertelde over de samenwerking met a.s.r. in het pilotproject MoneyWays.

Elke maandag van 15 tot 17 uur wordt People Power live uitgezonden op New Business Radio, de zakenzender van Nederland. Luister hier de uitzending terug.

Christel van Capelleveen

Meer verhalen over a.s.r.

a.s.r. Foundation on air