Home Blogs van a.s.r. Zomersporten Maak je zomer fit met a.s.r. Vitality

Maak je zomer fit met a.s.r. Vitality

Deze zomer blijven veel Nederlanders in eigen land. Het is belangrijk om in beweging te blijven! Daarom staan de komende weken in het teken van de leukste buitensporten. Een actief uitje met familie, vrienden of collega’s. Wij inspireren je! Met a.s.r. Vitality blijf je deze zomer in beweging én geniet je optimaal van de Nederlandse zomer.

Elke week zetten we een nieuwe zomersport in het zonnetje.☀️ Bekijk wekelijks een nieuwe video waarin je alles leert over de leukste zomeractiviteiten en lees de leukste blogs bij deze buitensporten. De mooiste skeelerroutes, de beste mountainbikeaccessoires, de tofste kanoroutes en de ins en outs van beachvolleybal. Zo kun jij meteen zelf aan de slag.

Dus wil jij het meeste uit je zomer halen? En tegelijkertijd in beweging blijven? Houd onze website en de social media goed in de gaten. Skeeleren, mountainbiken, suppen, beachvolleybal, kanoën en padel: probeer deze buitensporten en maak van jouw vakantie een feestje!

14 juli 2020
Skeeleren

Vanaf 21 juli

Skaten! Heb jij ook je skeelers al uit de kast getrokken? Voordat je begint met skeeleren is het belangrijk om een aantal dingen te weten. Heb je bescherming nodig? Wat zijn goede routes? En hoe rem je eigenlijk met skeelers? Wij nemen je mee. Zo verloopt jouw work-out op rolletjes!

5 redenen om te gaan skeeleren
Mountainbiken

Vanaf 28 juli

Crossen! Mountainbiken is de ideale zomeractiviteit voor fietsend Nederland. Het is één van de beste sporten voor een goed lichaam en een perfect actief uitje met vrienden, collega’s of familie! Weet jij eigenlijk welke houding je moet aannemen? Wat zijn mooie routes? En hoe zit het met klikpedalen? a.s.r. Vitality vertelt je er alles over. Klaar voor de start?

Check de mooiste mountainbikeroutes!
Suppen

Vanaf 4 augustus

Suppen! Door de grachten een stad verkennen of tot rust komen op een groot meer: stand up paddlen is ideaal voor in de zomer. Maar wat is suppen eigenlijk? Hoe leer je het? Welke houding neem je aan? En waar kun je peddelsurfen in Nederland? Wij zochten het voor je uit. Sup je zomer door met a.s.r. Vitality! 

Kanoën

Vanaf 11 augustus

Peddelen! Weet jij eigenlijk wat het verschil is tussen een kano en kajak? Hoe je technisch goed peddelt? En waar in Nederland je mooi kan kanovaren? a.s.r. Vitality zocht het voor je uit. Ga deze zomer kanoën en sport zonder dat je het doorhebt. Ideaal, toch? Let’s row! 

Beachvolleybal

Vanaf 18 augustus

Beachvolley! Er is toch ook geen fijnere sport met mooi weer? Ook jij hebt vast weleens met vrienden op het strand gevolleybald. Maar weet jij eigenlijk wat de spelregels zijn? Met hoeveel man speel je het? En mag je met je voeten de bal raken? a.s.r. Vitality dook het strand op. Kijk en lees je mee?

Padel

Vanaf 25 augustus

Padellen! Ken jij deze nieuwe tennissport al? In Nederland wordt padellen steeds bekender. Het is dan ook een heerlijke sport om buiten in de zomer te doen! a.s.r. Vitality laat je kennismaken met padel. Wat is padel? Wat zijn de spelregels? En waar kun je het doen? We vertellen je er alles over. Check het nu!

(Zonne)stralen met a.s.r. Vitality

Wist je dat je beloond kunt worden voor deze actieve uitjes? Kom nu in beweging met a.s.r. Vitality! Jij beweegt, wij belonen. Verdien punten met je hartslag en dagelijkse stappen en wissel ze in voor de leukste beloningen. Punten verdienen met deze zomeractiviteiten, terwijl je niet eens doorhebt dat je sport! Hoe fijn is dat? Laat die Bol.com cadeaubonnen en cashback op je Apple Watch of Fitbit maar jouw kant op komen!

Nieuwsgierig geworden? 


Meer verhalen over Vitaliteit