De Ondernemerscoach helpt je onder andere met het combineren van je werk, je gezin en je gezondheid. Heb je Zorg voor Ondernemers? Dan krijg je een adviesgesprek met de ondernemerscoach vergoed. Hierover lees je op deze pagina meer.
Wat doet de Ondernemerscoach?

De Ondernemerscoach kan je helpen in hoe je je werk, je gezin en je gezondheid kan combineren. En bij (beginnende) klachten of wanneer het werk soms teveel wordt kan de Ondernemerscoach meedenken in hoe je voor jezelf de balans kan houden en (verdere) klachten kunt voorkomen. Ook helpt hij in alle praktische vragen die daarbij komen kijken – zoals hoe je je bedrijf in de lucht houdt als je wat minder wilt werken, welke opties voor vervanging er hierin zijn en hoe je dit met opdrachtgevers kan regelen. Kortom, tips & tricks om gezond te ondernemen met oog voor de zakelijke belangen die spelen. Met Zorg voor Ondernemers krijg je een adviesgesprek met de ondernemerscoach vergoed.

Hoe maak ik een afspraak met de Ondernemerscoach?

Neem contact op met de Doorgaandesk via +31 302783700. Zij zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk een afspraak wordt gemaakt met de ondernemerscoach. De Doorgaandesk is op werkdagen bereikbaar tussen 08:00 en 17:30 uur.

Meer informatie