Home Blogs van a.s.r. Voordeelpakket a.s.r. goed voor jou en voor de wereld

Voordeelpakket a.s.r. goed voor jou en voor de wereld

08 mei 2020

We mogen stapje voor stapje weer wat meer naar buiten. Maar misschien zijn we het buitenzijn wel een beetje verleerd en gaat er onverhoopt iets mis. Een ongelukje zit immers in een klein hoekje: een bal door de ruit of een kras op je auto. Heb je schade, dan zijn we er natuurlijk voor je. Met het Voordeelpakket van a.s.r. ben je verzekerd voor je auto, je huis, je inboedel en nog veel meer. Naast een voordeel voor je portemonnee is het ook goed voor de wereld. Hoe?

Waarom je schadeverzekeringen bij a.s.r.?

Kies je voor a.s.r. dan kies je voor een verzekeraar die mensen verzekert op een manier die bijdraagt aan een eerlijke en duurzame maatschappij. Niet voor niets zijn wij al jaren koploper bij de Eerlijke Verzekeringswijzer. We beleggen de premies van onze klanten in duurzame fondsen en investeren niet in wapenhandel of tabaksindustrie. En heb je schade? Dan kan je er in de meeste gevallen voor kiezen die duurzaam te laten herstellen. Bij ons ben je dus duurzaam verzekerd, zonder dat het jou extra moeite kost. Stap je over naar a.s.r.? Dan is dat wel een heel eenvoudige manier om bij te dragen aan een betere wereld. 

Het voordeelpakket

Alle schadeverzekeringen van a.s.r. horen bij ons voordeelpakket van in totaal 16 verzekeringen. Hoe meer verzekeringen je bij ons afsluit, hoe hoger je korting. Die korting krijg je automatisch vanaf je tweede verzekering die je afsluit uit ons voordeelpakket. De korting kan oplopen tot 10% van je totale premie. Alle verzekeringen sluiten naadloos op elkaar aan en staan op één handig overzicht. Je bent in één keer goed verzekerd.

Altijd up-to-date door je financieel adviseur

Onze producten sluit je af via een onafhankelijk adviseur. Hij geeft je persoonlijk en onafhankelijk advies, zorgt ervoor dat je optimaal verzekerd bent en neemt je administratieve zaken uit handen. Hij kent je goed en weet waar jij behoefte aan hebt. Beter dan een digitaal invulformulier of wij op afstand. En er is altijd wel een adviseur bij jou in de buurt, want we hebben in Nederland meer dan 5.000 adviseurs die altijd voor je klaar staan voor advies of een schadeafhandeling.

Overstappen zonder gedoe

Wil je graag overstappen naar een duurzame verzekeraar, maar zie je op tegen het gedoe van overstappen? Niet nodig! De onafhankelijke adviseur helpt je graag. Nu al nieuwsgierig naar onze premie? Doe hier vast een berekening. 

Christel van Capelleveen

Meer verhalen over Duurzaam Leven