Motivatie om meer te bewegen met a.s.r. Vitality (whitepaper)

Steeds meer werkgevers in Nederland zijn overtuigd dat sporten en dagelijks bewegen goed is voor de gezondheid van hun werknemers. En dat is maar goed ook. Meer dan de helft van werkend Nederland brengt hele dagen namelijk zittend door: fulltime werknemers zitten gemiddeld zo'n 10,4 uur stil op een dag! Niet gunstig voor werkgevers, want veel zitten verhoogt de kans op uitval van werknemers.

Onderzoek van het Mulier Instituut laat bovendien zien dat werknemers wel meer willen bewegen, maar het niet altijd doen. Zet daarom in op de gezondheid van je werknemers en stimuleer beweging! Hoe motiveer jij je werknemers nou om achter hun bureau vandaan te komen en meer te bewegen? Dat alles lees je in deze whitepaper.

We gaan onder andere in op:

  • Waarom gezonde werknemers belangrijk zijn;
  • Hoe gemotiveerd Nederlanders zijn;
  • Waarom we (niet) sporten;
  • Hoe je van dagelijks bewegen een gewoonte maakt;
  • Hoe je beweging op de werkvloer stimuleert;
  • Waarom a.s.r. Vitality voor werkgevers interessant is.

Download de whitepaper hier

Benieuwd wat gemotiveerde werknemers jou kunnen opleveren? Je leest er in deze whitepaper alles over. Vul onderstaand formulier in om de whitepaper te downloaden. Op naar fittere werknemers!

Luister de podcast met Gregory Sedoc

Om gezond te leven, moet je gemotiveerd zijn. Hoe krijg je werknemers zover dat ze gemotiveerd aan de slag gaan met hun gezondheid? En hoe kunnen werknemers elkaar motiveren? Olympisch oud-hordeloper Gregory Sedoc weet alles van motivatie. Wat zijn belangrijke tips? En hoe motiveer je het hele team? Kom erachter in deze podcast!

Luister de podcast

Deze whitepaper is onderdeel van het Model van Vitaliteit: een praktisch model waarmee jij alle aspecten van vitaliteit eenvoudig kunt implementeren op de werkvloer. Het model bevat 5 belangrijke pijlers: fysieke gezondheid, mentale gezondheid, gezonde voeding, sociale motivatie en werkomgeving. Met de praktische tips en adviezen maak je vitaliteit tastbaar en leuk!

Ga naar het Model van Vitaliteit

Van bewustwording naar gedragsverandering

Je kunt wel zeggen dat werknemers meer moeten bewegen, maar waar krijgen ze motivatie van om het ook écht te doen? Met de app van a.s.r. Vitality komen werknemers daadwerkelijk in beweging! a.s.r. Vitality is hét beweegprogramma dat gedragsverandering op de korte en lange termijn realiseert. Hoe? Door gezonde keuzes aantrekkelijk te maken. Wij helpen je werknemers voldoende te bewegen door ze wekelijks en maandelijks te belonen. En dat werkt. Meer weten?