Sticks rapt met... Sticks

22 maart 2018

In ‘het andere verhaal’ uit 2016 liet rapper Sticks zien wat er leeft in Nederland. Op zijn eigen manier verwoordde hij wat hij verwacht van een verzekeraar. En wat Nederlanders belangrijk vinden. Vorig jaar lieten we zien dat we duidelijke keuzes maken in ons investeringsbeleid; geen geld naar wapenhandel, tabaksindustrie of kinderarbeid. Ook dit jaar vertellen we wat we al doen om die verzekeraar te zijn waar je graag verzekerd bent. Dat doen met een dubbele Sticks. Huh? Hoe zit dat?

Sticks met Sticks

Sticks vertelt als voorgaande jaren zijn verhaal in de vorm van een rap, zowel online als op tv en radio. Sticks: “Dat concept dat ik de kritische stem ben, bevalt me goed. Maar ik krijg natuurlijk wel steeds meer verstand van verzekeringen.” In de eerste rap van dit jaar zie je dat Sticks rapt met zichzelf. Ook in het vlog interviewt hij zichzelf en weet hij heel goed aan zichzelf te vertellen wat wel en niet moet bij verzekeren. Het gaat over niet dubbel verzekerd willen zijn en het belang van onafhankelijk advies.

Maatwerk

Op advies van onafhankelijke verzekeringsadviseurs leveren we maatwerk. Zodat onze klanten alleen verzekerd zijn voor wat ze echt nodig hebben. We werken met adviseurs, omdat een adviseur weet welke verzekering het beste bij jou en je levensstijl past en welke verzekeraar het beste bij je past. Die verzekeraar hoeft niet altijd a.s.r. te zijn. En een onafhankelijke adviseur zorgt er natuurlijk voor dat je niet dubbel verzekerd bent.

De looptijd, de dekking en het maandbedrag. Dat alles wil ik op mijn situatie aangepast.

Sticks in de nieuwe commercial.

Direct bekijken

De rap is vanaf zaterdag 24 maart op TV te zien. Wil je niet zo lang wachten, ga dan naar onze website waar je de commercial en het vlog alvast kunt zien. Of volg ons op Facebook voor meer informatie over de campagne.

Het andere bewijs
Christel van Capelleveen

Meer verhalen over Het andere bewijs