Home Zakelijk Alles over personeel Personeel behouden Alles over goed werkgeverschap en je bedrijf | a.s.r.

Als werkgever zorg je goed voor je personeel. Dat gaat verder dan een goed salaris bieden. Het gaat ook over het bieden van doorgroei- en ontplooiingsmogelijkheden, over een goede werk-privébalans en over een goede sfeer binnen je bedrijf. Maar ook waar een medewerker op kan rekenen als het even wat minder gaat. Als hij bijvoorbeeld ziek of arbeidsongeschikt wordt. Kortom: wat kun je doen om ervoor te zorgen dat je medewerkers graag bij je (blijven) werken?

Een goede werkgever biedt de juiste verzekeringen
Eén van de beginselen van goed werkgeverschap is dat je goed voor je werknemers zorgt als ze iets overkomen. Bijvoorbeeld als ze een ongeluk krijgen of arbeidsongeschikt worden. Vaak situaties die flinke financiële gevolgen hebben voor je medewerkers. En dan wil jij als werkgever dat je medewerkers op je kunnen vertrouwen. Door bijvoorbeeld te zorgen dat ze er in inkomen niet of nauwelijks op achteruit gaan. De WIA-verzekeringen van a.s.r. zijn dan een prima oplossing.
Kies je WIA-verzekering

Bij a.s.r. heb je de keuze uit 6 verschillende WIA-verzekeringen. Kies de verzekering die past bij jouw bedrijf. Wij helpen je graag om de juiste keuze te maken. Meer lezen? Bekijk de informatiepagina over onze WIA-verzekeringen.

Meer inzicht met onze WIA-rekenhulp

Onze WIA-rekenhulp helpt je meer inzicht te krijgen. Door een aantal gegevens van je medewerker in te vullen, kun je snel berekenen wat de gevolgen voor het inkomen van je medewerker zijn als hij arbeidsongeschikt wordt. Door te kiezen voor de verschillende verzekeringen, zie je direct hoe het inkomen van je medewerker aangevuld wordt. Heb je hulp nodig? Laat dan je gegevens achter en wij bellen je terug.

Misschien interessant voor jou
Wij helpen je graag