Doneer € 5 euro aan de Johan Cruyff Foundation

Kom in beweging voor een ander en doneer jouw beloning aan een goed doel. Op dit moment gaat jouw beloning van € 5 naar de Johan Cruyff Foundation. En dat is hard nodig want sport en spel zijn belangrijk voor een goede en gezonde ontwikkeling van kinderen. 45% van de kinderen beweegt te weinig. Van de kinderen met een beperking sport 30% niet. Alarmerende cijfers, want kinderen die actief zijn, doen het beter in het leven. Het zorgt voor persoonlijke ontwikkeling, zelfvertrouwen en verbinding. Daarom geeft de Cruyff Foundation kinderen de ruimte. Om ze in beweging te brengen én te houden. 

Zo doneer je
  • Kies binnen 14 dagen voor de optie ‘Donatie’ in de app 
  • Doneer jouw weekbeloning van € 5 aan de Cruyff Foundation 
  • We tellen alle donaties bij elkaar op. Het bedrag doneren we in 1 keer aan de Cruyff foundation
Help met a.s.r. Vitality ook anderen

Met a.s.r. Vitality werk je aan jouw gezondheid. En doneer je jouw weekbeloning aan de Cruyff Foundation? Dan help je ook anderen met hun gezondheid. Door jouw donatie draag je namelijk bij aan de ontwikkeling van Cruyff Courts, waarmee we kinderen letterlijk de ruimte geven om te spelen en te bewegen en dat is helaas voor veel kinderen niet vanzelfsprekend.

Cruyff Foundation

De Johan Cruyff Foundation steunt en ontwikkelt sportactiviteiten voor kwetsbare kinderen, overal ter wereld. Met onze sportprojecten voor kinderen met een beperking, onze Cruyff Courts en onze Schoolpleinen14 geven we kinderen de ruimte.

Ruimte waar zij zich kunnen ontwikkelen, ruimte om vrienden te maken én ruimte waar zij hun fysieke en mentale gezondheid kunnen verbeteren. Ruimte om het beste uit jezelf te halen.

Je donatie helpt bij de ontwikkeling van Cruyff Courts

Kinderen hebben een veilige speelruimte nodig die uitnodigt om buiten te spelen. Daarom zijn er Cruyff Courts. Een veilige ontmoetingsplek waar kinderen kennis maken met het belang van saamhorigheid, vriendschappen sluiten, hun eigen talenten ontdekken en ervaren hoe het is om te winnen en verliezen. Waardevolle ervaringen die zij meenemen in hun ontwikkeling op fysiek en mentaal vlak, maar ook in de maatschappij.

Vragen?

Kom je ergens niet uit? Bekijk dan onze servicepagina. Je kunt ook met ons chatten. Ons Service Team zit voor je klaar op werkdagen tussen 9.00 en 20.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur.

WhatsApp