Home Vitality digitale aanvoerder

Welkom bij de digitale aanvoerder!

Wat gaaf! Jij bent aanvoerder van a.s.r. Vitality. Samen gaan we jouw collega’s fitter en gezonder maken. Jij kunt echt hun leven veranderen. Hoe vet is dat!

Met onze starterskit helpen we jou om goed van start te gaan. Zo introduceer je het a.s.r. Vitality Programma zo succesvol mogelijk je collega’s. Bekijk wat je nodig hebt om jouw collega’s in beweging te krijgen. Doe inspiratie op en ga aan de slag!

Organiseer een kick-off

Hoe leuk is het om een gezamenlijke aftrap te doen bij de start. Een goede manier om je collega’s te informeren en enthousiast te maken. Download het draaiboek en plan een kick-off die past bij jouw bedrijf. 

Workshops & inspiratie voor activiteiten

Het is natuurlijk leuk om de kick-off interactief te maken. Doe een gezamenlijke oefening of organiseer een workshop. Onze workshops kun je tegen een meerprijs boeken. Bekijk ook de inspiratie voor activiteiten en challenges.

Posters

Zorg voor aankleding. We hebben posters die je makkelijk kunt printen of laten drukken. Zo inspireer je heel eenvoudig je collega's.

Download de voorbeeld poster. Laat ons weten van welke jij de druk- of printbestanden wilt hebben. Stuur ons een e-mail.

Doe de a.s.r. Vitality Gezondheid Check

‘Ken je gezondheid’ is een belangrijk startpunt voor a.s.r. Vitality. Uit onderzoek blijkt dat wie meedoet aan de a.s.r. Vitality Gezondheid Check meer betrokken is. Ze houden het ook nog eens vol. Motiveer collega's om een check te laten doen, of organiseer er een op kantoor. E-mail ons voor meer informatie als over de a.s.r. Gezondheid Check op de werkvloer.

Maak een jaarkalender

Natuurlijk is een vliegende start belangrijk voor het succes van het programma. Maar minstens zo belangrijk is dat we dit blijven vasthouden. Ook daar helpen we je bij door je ieder kwartaal weer te inspireren. We raden je aan een kalender te maken, waar je kunt zien welke activiteiten je organiseert.

Challenges

Motiveer jezelf en collega's met leuke challenges. Een week lang samen de trap pakken, helpt om makkelijk punten te verdienen. Verzin ze zelf of laat je inspireren. Ook leuk bij de kick-off, maar nog leuker het hele jaar door. 

Bekijk de challenges