Verhoog geluk op de werkvloer: zo krijg je gelukkigere werknemers (whitepaper)

Geluk! Een gevoel van vreugde, vredigheid, ontspannenheid en/of vrolijkheid. Cruciaal op de werkvloer, want gelukkige werknemers zijn productiever, werken beter samen en zijn minder vaak ziek. Dat zijn hele grote voordelen voor jouw bedrijf of organisatie! Er bestaat helaas geen gouden ticket naar gelukkigere werknemers. Maar we kunnen je wel een aantal slimme tips meegeven die je als werkgever kunt inzetten om geluk op de werkvloer te verhogen. Zo verbeter jij de mentale gezondheid van werknemers. Hoe dat zit? Download de whitepaper en kom erachter!

We gaan onder andere in op:

  • Hoe geluksgevoel ontstaat
  • Hoe je als geluksgevoel op de werkvloer stimuleert
  • Vitamine D als geluksbooster
  • Sociaal contact op werk
  • Goeddoen: klein gebaar, groot resultaat
  • Gelukkigere werknemers met a.s.r. Vitality

Luister de podcast met Britt Breure

Wat is werkgeluk? En hoe creëer je dat in een bedrijf? HR-directeur Britt Breure is dagelijks bezig met het werkgeluk van 500 werknemers. Zij runt in haar eentje de volledige HR-afdeling van AFAS. Desondanks heeft AFAS een succesvol HR-beleid en zijn de medewerkers stuk voor stuk blij er te werken. Wat is haar geheim? Dat vertelt ze in deze podcast!

Luister de podcast
Het Model van Vitaliteit

Deze whitepaper is onderdeel van het Model van Vitaliteit: een praktisch model waarmee jij alle aspecten van vitaliteit eenvoudig kunt implementeren op de werkvloer. Het model bevat 5 belangrijke pijlers: fysieke gezondheid, mentale gezondheid, gezonde voeding, sociale motivatie en werkomgeving. Met de praktische tips en adviezen maak je vitaliteit tastbaar en leuk!

Ga naar het Model van Vitaliteit

Gelukkigere werknemers met a.s.r. Vitality

Dagelijkse beweging is een belangrijke factor voor gelukkigere werknemers. Je kunt wel zeggen dat werknemers meer moeten bewegen, maar hoe krijg je ze zover om het ook écht te doen? Met de app van a.s.r. Vitality komen werknemers daadwerkelijk in beweging! a.s.r. Vitality is hét gezondheidsprogramma dat gedragsverandering op de korte en lange termijn realiseert. Hoe? Door gezonde keuzes aantrekkelijk te maken. Wij helpen je werknemers voldoende te bewegen door ze wekelijks en maandelijks te belonen. En dat werkt. Meer weten?