Vanaf nu kun je ook via de voice assistant van Google contact opnemen met a.s.r. zakelijk. Via de Google Assistant vertellen we je meer over onze campagne over stress en burn-out. Je kunt een video bekijken over wat stress en burn-out precies is, wat de signalen zijn en hoe je deze kunt herkennen. Ook kun je de Gezonde twijfeltest doen om te kijken hoe jij en je werknemers er voor staan. Wil je meer weten over hoe je een burn-out op de werkvloer kunt voorkomen? Dan kun je via onze voice assistant de whitepaper Herkennen en voorkomen van een burn-out downloaden.

Hoe werkt het?

Voor Android
Heb je een Android smartphone of tablet? Dan staat de Google Assistant app standaard op je device geïnstalleerd. Om met a.s.r. zakelijk te praten open je de app en spreek je de volgende woorden uit: ‘Hey Google, praat met a.s.r. zakelijk.’ Als je een Google Home hebt kun je direct gebruikmaken van de assistant door ook ‘Hey Google, praat met a.s.r. zakelijk’ uit te spreken.

Voor iPhone  
iPhone gebruikers moeten de Google Assistant app eerst nog downloaden uit de App Store. Nadat je dat hebt gedaan, is de werkwijze hetzelfde als hierboven staat beschreven. 

 

Meer weten over stress en burn-out?

Er zijn ongeveer 1,3 miljoen Nederlanders met klachten die kunnen leiden tot een burn-out. Bij 1 op de 5 leidt dit daadwerkelijk tot een burn-out en 80% daarvan ziet een burn-out niet aankomen. Daarom is het goed om signalen van te veel stress te leren herkennen en er af en toe even bij stil te staan. Het herkennen van de signalen bij je medewerkers is de eerste stap naar voorkomen.

Wil je meer weten over burn-out? Lees meer over de gevolgen hiervan voor jou als werkgever en je medewerkers:

Wij helpen je graag