Met hoogleraar ondernemerschap Josette Dijkhuizen

Op dinsdag 29 maart organiseert a.s.r. een webinar over succesvol ondernemen. Tijdens deze sessie gaat ondernemer en honorair hoogleraar ondernemerschap Josette Dijkhuizen dieper in op wat succesvol ondernemen is en wat je kunt doen om te werken aan succesvol ondernemerschap. Topics als de psychologie van ondernemerschap, ondernemerscompetenties en ontwikkeling komen aan bod en we bespreken vragen van kijkers. Schrijf je nu in via bovenstaande button.

Maak kans op boek 'Het ondernemersgen'

Onder alle deelnemers van het webinar verloten we één van de 50 exemplaren van het boek 'Het ondernemersgen', geschreven door Josette Dijkhuizen. Voor dit boek deed Dijkhuizen uitgebreid literatuuronderzoek en interviewde twintig succesvolle ondernemers. Is het ondernemersgen de bereidheid om risico's te nemen of juist de kunde om op kansen in de omgeving te reageren? Moet je openstaan voor je medewerkers of juist een sterke persoonlijke visie hebben? Dijkhuizen beantwoordt deze vragen en komt tot de conclusie dat je een aantal aspecten van het ondernemerschap zelf kunt ontwikkelen. Ze beschrijft ze en maakt duidelijk hoe je eraan kunt werken.

Prijswinnaars worden na 31 maart per mail geïnformeerd. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Over Josette Dijkhuizen

Josette Dijkhuizen is ondernemer en wetenschapper. Ze verbindt in haar activiteiten de wetenschap aan de praktijk van ondernemerschap. Dit heeft geleid tot diverse ondernemingen, boeken en presentaties over de hele wereld. Zo heeft Dijkhuizen onder meer het landelijk netwerk van ondernemerscoaches De Zakencoach opgericht en Ondernemerschap in Bedrijf, een programma voor intern ondernemerschap. Ze was eerder VN Vrouwenvertegenwoordiger en als oprichter van Stichting Krachtbedrijf begeleidt ze overlevers van geweld naar een eigen onderneming. Onlangs is ze gestart met Women4Women om vrouwelijke ondernemers over de wereld te verbinden en kennis uit te wisselen. Meer informatie vind je op www.josettedijkhuizen.nl.

Meer weten over ondernemen?