Bewegen op de werkvloer met a.s.r. Vitality

Een groot deel van de Nederlanders beweegt te weinig, stelt de Gezondheidsraad. Toch is het belangrijk dat jouw werknemers dagelijks meer bewegen. Zowel voor hun fysieke gezondheid, als voor jou als werkgever. Want gezonde werknemers zijn goed voor jouw bedrijf of organisatie! Waarom zijn gezonde werknemers voordeliger? Wat levert het jou als werkgever op? En hoe kan je hier met wandelen op inspelen? Download de whitepaper en lees er meer over! 

We gaan onder andere in op:

  • Waarom wandelen gezond is
  • Feiten en cijfers over wandelend Nederland
  • Het effect van wandelen op de werkvloer
  • 5 voordelen van gezonde werknemers
  • Meer bewegen op de werkvloer met a.s.r. Vitality

Download de whitepaper hier

Benieuwd wat bewegen en wandelen jouw bedrijf en medewerkers kan opleveren? Je leest er in deze whitepaper alles over. Vul onderstaand formulier in om de whitepaper te downloaden. Op naar fittere werknemers!

Het Model van Vitaliteit

Deze whitepaper is onderdeel van het Model van Vitaliteit: een praktisch model waarmee jij alle aspecten van vitaliteit eenvoudig kunt implementeren op de werkvloer. Het model bevat 5 belangrijke pijlers: fysieke gezondheid, mentale gezondheid, gezonde voeding, sociale motivatie en werkomgeving. Met de praktische tips en adviezen maak je vitaliteit tastbaar en leuk!

Ga naar het Model van Vitaliteit

Van bewustwording naar gedragsverandering

Je kunt wel zeggen dat werknemers dagelijks meer moeten bewegen, maar hoe krijg je ze zover om het ook écht te doen? Met de app van a.s.r. Vitality komen werknemers daadwerkelijk in beweging! a.s.r. Vitality is hét gezondheidsprogramma dat gedragsverandering op de korte en lange termijn realiseert. Hoe? Door gezonde keuzes aantrekkelijk te maken. Wij helpen je werknemers voldoende te bewegen door ze wekelijks en maandelijks te belonen. En dat werkt. Meer weten?