Dagelijks bewegen

Er wordt steeds meer bedacht, waardoor we steeds minder bewegen. Leenscooters, robotstofzuigers, bezorgservices... Hierdoor wordt het alsmaar moeilijker om dagelijks in beweging te blijven, terwijl dat juist goed voor ons is! Daarom is er a.s.r. Vitality: het beweegprogramma dat jou helpt én beloont om dagelijks te bewegen. Start nu en verdien je cadeaukaarten van Bol.com en Zalando!

a.s.r. Vitality is er voor jou

Kom dagelijks in beweging en word beloond! Met a.s.r. Vitality blijf je gemotiveerd om dagelijks te bewegen. Via de app verdien je namelijk punten door stappen te zetten, je hartslag te verhogen, fietsritten te maken of sportlessen te volgen. En die punten kun je inwisselen voor de allerleukste week-, maand- en jaarbeloningen! Wat dacht je van cadeaukaarten van Bol.com en Zalando? Cashback op een Apple Watch of Fitbit? Of cashback op een aanvullende verzekering van a.s.r. of Ditzo? a.s.r. Vitality is er voor jou!

Krijg nu de eerste 3 maanden gratis

Sluit nu een zorgverzekering af bij a.s.r. of Ditzo en ontvang a.s.r. Vitality de eerste 3 maanden gratis. Daarna betaal je slechts €3,50 per maand, die kosten heb je er met één weekbeloning al uit! En haal je iedere week je weekdoel, dan verdien je minimaal €15 aan beloningen per maand.

Sluit je a.s.r. Vitality af in combinatie met een zorgverzekering van a.s.r. of Ditzo? Dan krijg jij 3 maanden gratis!

Zorgverzekering bij a.s.r. vanaf € 132,90 p/m 

Je sluit a.s.r. Vitality eenvoudig af bij een zorgverzekering van a.s.r. Verdien met a.s.r. Vitality cashback op een aanvullende of tandartsverzekering!

Zorgverzekering bij Ditzo vanaf € 115,50 p/m

Bij Ditzo sluit je eenvoudig en direct online a.s.r. Vitality af bij een zorgverzekering. Verdien met a.s.r. Vitality cashback op je aanvullende of tandartsverzekering!

Alles over a.s.r. Vitality in combinatie met een zorgverzekering
  • Welke zorgverzekeringen doen mee? toon
  • Hoeveel kost deelnemen aan a.s.r. Vitality? toon
  • Hoe zit het met de cashback op je zorgverzekering? toon
  • Welke beloningen kun je allemaal verdienen met a.s.r. Vitality? toon
Staat jouw vraag er niet tussen?

Kom je ergens niet uit? Bekijk dan onze servicepagina. Je kunt ook met ons chatten. Ons Service Team zit voor je klaar op werkdagen tussen 9.00 en 20.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur.

WhatsApp